ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ MEDCARE: Μετά την πολυετή μας ενασχόληση με την υγεία, γνωρίζουμε καλύτερα ίσως από κάθε άλλον, τα σημερινά προβλήματα του συστήματος υγείας, καθώς και τις πραγματικές ανάγκες των συνανθρώπων μας.


Παρέχουμε πάντοτε υψηλής ποιότητας ιατρικές υπηρεσίες, από άρτιο και έμπειρο ιατρικό προσωπικό και από σύγχρονης τεχνολογίας ιατρικά μηχανήματα.

Με σεβασμό στον άνθρωπο και τις ανάγκες υγείας του και με γνώμονα τις τρεις βασικές αρχές μας (Φιλική εξυπηρέτηση - Υψηλή ποιότητα εξετάσεων - Οικονομικές τιμές), σκοπός μας είναι να αναλάβουμε την ευθύνη για την υγεία σας από την αρχή μέχρι το τέλος, δηλαδή από τη Διάγνωση μέχρι και τη Θεραπεία!

MEDCARE: Ένα Σύγχρονο Ιατρικό Διαγνωστικό Κέντρο - Πολυϊατρείο


Το MEDCARE είναι μία ολοκληρωμένη μονάδα πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας, στελεχωμένη με υψηλής κατάρτισης επιστημονικό προσωπικό και εξοπλισμένη με σύγχρονης τεχνολογίας ιατρικά μηχανήματα, που ήρθε να καλύψει το κενό που δημιουργήθηκε στην υγεία, με σκοπό την διάγνωση αλλά και τη θεραπεία.

Διαθέτει ιατρούς των περισσοτέρων ειδικοτήτων και σε κάθε επίσκεψη μπορούν να πραγματοποιηθούν διαγνωστικές εξετάσεις, αλλά και επεμβατικές πράξεις. Σκοπός του είναι να καλύψει με ολοκληρωμένες λύσεις, τις ανάγκες υγείας κάθε οικογένειας, κάθε ασφαλισμένου ή ανασφάλιστου, οποιασδήποτε ηλικίας.


Όλες μας οι υπηρεσίες βασίζονται στις 3 βασικές αρχές που διέπουν τη λειτουργίας μας:

  1. Φιλική εξυπηρέτηση
  2. Υψηλή ποιότητα εξετάσεων
  3. Οικονομικές τιμές

    Το προσωπικό μας είναι πάντα πρόθυμο να σας εξυπηρετήσει σε κάθε πρόβλημα και απορία που έχετε. Μη διστάσετε να καλέσετε τηλεφωνικά για να κλείσετε ραντεβού ή απλώς να ενημερωθείτε και να μας επισκεφτείτε για να λύσετε όποιο πρόβλημα υγείας σας απασχολεί ή να κάνετε ένα απλό checkup.

    Για άμεση εξυπηρέτηση καλέστε μας στο : 210 2921605 και κλείστε το δικό σας ραντεβού.