Διαβητολογικό

Διαβητολογικό

Το πλήρως εξοπλισμένο διαβητολογικό ιατρείο του MEDCARE διαθέτει άριστο επιστημονικό προσωπικό, εξελιγμένα μηχανήματα και εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, προκειμένου να προσφέρει στους ασθενείς που μας εμπιστεύονται υπηρεσίες υψηλού επιπέδου.

Στο διαβητολογικό ιατρείο δίνεται ιδιαίτερη σημασία στην πρόληψη και τη θεραπεία ασθενών με διαβήτη, που εμφανίζουν οποιοδήποτε παθολογικό ή χειρουργικό πρόβλημα.

Στο ιατρείο, σε συνεργασία με το καρδιολογικό τμήμα διενεργείται πλήρης αιματολογικός και καρδιολογικός έλεγχο, προκειμένου να επιτευχθεί έγκυρη διάγνωση της ασθένειας.

Σε περίπτωση διάγνωσης προδιαβήτη, διαβήτη τύπου 1 ή διαβήτη τύπου 2 η ομάδα του MEDCARE, μετά από ενδελεχή έλεγχο, επιλέγει τον πιο αποτελεσματικό τρόπο αντιμετώπισης, ανάλογα με την ιδιαιτερότητα και τις ανάγκες της κάθε περίπτωσης (Εξατομικευμένη θεραπεία).

ΔΙΑΒΗΤΙΚΟ ΠΟΔΙ:
Το «διαβητικό πόδι» είναι ένα πρόβλημα που απασχολεί συχνά ανθρώπους που πάσχουν από σακχαρώδη διαβήτη. Με τον όρο «διαβητικό πόδι» αποκαλούνται όλες οι βλάβες των ποδιών διαβητικών ατόμων, κάτω από τους αστραγάλους, όπως η περιφερική νευροπάθεια, αγγειοπάθεια, τα διαβητικά έλκη κα.

Η σωστή ενημέρωση η και επιμελημένη φροντίδα στο διαβητικό πόδι μπορεί να προλάβει περαιτέρω μόλυνση και επικείμενο ακρωτηριασμό του ποδιού.

Το διαβητολογικό ιατρείο του MEDCARE διαθέτει άριστο επιστημονικό προσωπικό, εξελιγμένα μηχανήματα και εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, προκειμένου να προσφέρει στους ασθενείς που μας εμπιστεύονται υπηρεσίες υψηλού επιπέδου.

Στο MEDCARE Διαβητολόγος, Αγγειοχειρουργός και Παθολόγος σε συνεργασία, θα εξετάσουν το πρόβλημά σας, θα προχωρήσουν στις απαραίτητες εξετάσεις και μετά την άμεση και έγκυρη διάγνωση θα προτείνουν την κατάλληλη αντιμετώπιση και θεραπεία στο πολύπλοκο αυτό πρόβλημα του διαβητικού ποδιού για τη δική σας ξεχωριστή περίπτωση.

Ο Χώρος μας

MEDCARE

ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΠΟΛΥΙΑΤΡΕΙΟ
Λεωφ. Βεΐκου 7, Γαλάτσι
Καλέστε μας : 210 2921605
Γράψτε μας : 7medcare@gmail.com

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ: Δευτέρα - Παρασκευή, 08:30 - 20.30

Επικοινωνία