Παθολογικό

Παθολογικό

Το παθολογικό ιατρείο του MEDCARE, σε συνεργασία με άλλα τμήματα και εξειδικευμένους ιατρούς του κέντρου καλύπτει ολόκληρο το φάσμα των παθολογικών νοσημάτων, όπως μεταβολικά, χρόνια νοσήματα (σακχαρώδης διαβήτης, παθήσεις θυρεοειδούς, υπερλιπιδαιμία κ.α.), ανοσολογικές, αιματολογικές παθήσεις, υπέρταση κα.

Ο γιατρός σας θα προχωρήσει σε κλινική εξέταση, στις απαραίτητες απεικονιστικές εξετάσεις προκειμένου να διαπιστώσει επακριβώς ποια πάθηση είναι υπεύθυνη για τα συμπτώματά σας και να καθορίσει την κατάλληλη θεραπεία για τη δική σας ξεχωριστή περίπτωση.

Κλείνοντας ραντεβού με τους Παθολόγους του MEDCARE θα έχετε μια άμεση και ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση. Ο παθολόγος μας θα σας εξετάσει άμεσα θα σας γράψει τις εξετάσεις που ενδεχόμενα χρειάζεστε και οι οποίες θα μπορούν να πραγματοποιηθούν άμεσα μέσα στο MEDCARE, ακόμη και στο ίδιο ραντεβού. Αυτό θα σας γλιτώσει από το να χάνετε χρόνο μεταξύ ιατρού και διαγνωστικών κέντρων, ενώ το συνολικό κόστος είναι ασυναγώνιστα χαμηλό, διατηρώντας την ποιότητα παρεχόμενων υπηρεσιών σε υψηλά επίπεδα.

Ο Χώρος μας

MEDCARE

ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΠΟΛΥΙΑΤΡΕΙΟ
Λεωφ. Βεΐκου 7, Γαλάτσι
Καλέστε μας : 210 2921605
Γράψτε μας : 7medcare@gmail.com

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ: Δευτέρα - Παρασκευή, 08:30 - 20.30

Επικοινωνία